0297 - 322644 info@barnhoorn.nl
Selecteer een pagina
Barnhoorn Flowers

Bedrijfsprofiel

Barnhoorn Flowers is uw partner in het leveren van het door u gewenste assortiment snijbloemen.

Bij ons kunt u het volledige assortiment verkrijgen in kleine en grote aantallen, van een goedkoop bosje tulpen tot een exclusieve orchidee. Onze doelstelling is een betrouwbare relatie met onze klanten op te bouwen voor de toekomst. Dit realiseren wij door dagelijks contact te hebben met betrekking tot de kwaliteit, prijsvorming, noviteiten en aanbiedingen. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan goede resultaten.

Onze werkwijze

Wij plaatsen dagelijks aanbiedingen op de website en sturen u prijslijsten per e-mail. U kunt uw producten snel en prijsbewust via onze webshop bestellen, wij regelen de rest. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail uw bestelling aan ons doorgeven. Dagelijks wordt ons assortiment snijbloemen vers ingekocht op de veilingklok in Aalsmeer of rechtstreeks bij de kwekers. Onze verkopers staan nauw in contact met onze inkopers en kunnen daarom goed inspelen op vraag en aanbod. Onze medewerkers kennen de wensen van de klant.

Barnhoorn Flowers heeft inmiddels goede relaties opgebouwd met betrouwbare kwekers. Dagelijks vers gesneden en geleverd. Wij maken het u mogelijk om rechtstreeks bij deze kwekers te bestellen. Zo bent u verzekerd van de meest verse snijbloemen. De order wordt ingekocht, verdeeld en verpakt op maat en naar wens. Gecontroleerd en gemonitord door ervaren medewerkers. Tot slot wordt uw bestelling op de afgesproken datum door onze transporteur afgeleverd. Een snelle, efficiënte distributieservice garandeert u een vers tópproduct. Uw bestelde planten en bloemen arriveren in perfecte conditie.